Menu
0
5 ÅRS GARANTI
30 DAGES RETURRET
FRI FRAGT VED KØB OVER 1000 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
DKK 300,00DKK 150,00
DKK 363,00DKK 181,50
Læg i varekurven
MiBoxer/Mi-Light LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062
MiBoxer/Mi-Light LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062
MiBoxer/Mi-Light LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062

MiBoxer/Mi-Light LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062

DKK 300,00DKK 150,00Eksl. Moms
DKK 300,00DKK 181,50Inkl. Moms
På lager (125)

LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar Læs mere..

1-3 dage
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 750 KR.

  • HURTIG LEVERING 1-3 DAGE

  • 30 DAGES RETURRET

  • 5 ÅRS GARANTI

Produkt beskrivelse

LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar

LED Spot 9W RGB+CCT Ø135mm Vipbar Mi-Light Wi-Fi

LED RGB+CCT Indbygningsspot Vipbar 135mm fordele og ulemper

✓  Spreder et jævnt lys

✓  Lavt energiforbrug

 Holder meget længere end konventionel belysning

✓  Alle farver i farvespektret

✓  Kan betjenes på afstand

✓  Ingen UV/IR-stråling

✓  Trafo er ikke nødvendig

✓  5-års garanti

X  Anskaffelsesprisen er højere end på traditionelle indbygningsspots (men på grund af det lave energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger er det hurtigt tjent ind)

Vores kunder er tilfredse

“Hurtig levering og smuk led-belysning.” - Wijbenga

 

Hvad er en vipbar RGB+CCT Indbygningsspot?

Den vipbare RGB+CCT LED indbygningsspot med et indbygningsmål på 135 mm råder over alle farver i farvespektret (16 millioner farver) + alle hvide farvetemperaturer (2700K-6000K). Du kan altså skabe en ny atmosfære med lys til alle lejligheder. Spotten kan betjenes med både en RGB+CCT-fjernbetjening/-vægbetjening og en smartphone (Apple/Android).

 

På grund af belysningsvinklen på 25 grader, har denne indbygningsspot en målrettet lysstråle, som kan belyse et specifikt objekt i hvilken som helst farve man ønsker.

 

Bemærk! For at kunne bruge vores RGB+CCT-produkter, skal du anskaffe en RGB+CCT-fjernbetjening, -vægbetjening eller et Wi-Fi-modul. Du bedes bestille disse produkter separat.

 

  • Radiografisk RGB+CCT-fjernbetjening
  • Radiografisk RGB+CCT-vægbetjening (batteri)
  • Radiografisk RGB+CCT-vægbetjening 220V
  • Mi-Light Wi-Fi-modul iBox 2 (til betjening via din smartphone)

 

Dette produkt afgiver ingen UV- eller IR-stråling, og er nem at installere. En trafo er ikke nødvendig, og den medfølgende LED-driver virker på 220 Volt.

Lysfarver og Farvetemperaturer på en RGB+CCT LED indbygningsspot

En RGB+CCT indbygningsspot giver altså mulighed for at skabe alle farver. Hvilken lysfarve eller farvetemperatur, som er det bedste for dig, er afhængig af målet for belysningen. Den store fordel ved en RGB+CCT indbygningsspot, i forhold til andre indbygningsspots er, at du kan skifte farve afhængig af hvad du ønsker. Vi forklarer herunder de forskellige valgmuligheder.

Farvetemperaturer RGB+CCT LED indbygningsspot

De hvide farvetemperaturer, som denne RGB+CCT LED indbygningsspot kan indstilles på er: varm hvid, klar hvid og kold hvid, også kendt som 2700K - 4000K - 6000K - (Kelvin).

Varm hvid 2700K

Vil du bruge indbygningsspotten til at belyse en stue eller et soveværelse? Så vil du højst sandsynligt gerne have en stemningsfuld og varm farvetemperatur. Du kan derfor bedst vælge en varm hvid farvetemperatur. Varm hvid med 2700 Kelvin har en gullig/orange glød, og hermed skaber du en varm udstråling.

Klar hvid 4000K

Skal spottene bruges på et kontor, en skole, eller et andet sted, hvor der arbejdes? Så vælg en klar hvid farvetemperatur. Denne farvetemperatur svarer mest til et naturligt dagslys. Du har derfor et bedre udsyn og derudover forøger et klart hvidt lys, ifølge flere undersøgelser, koncentrationsevnen. Indbygningsspots med en klar hvid farvetemperatur kan også godt bruges i mørke rum, hvor der ikke findes naturligt lys.

Kold hvid 6000K

Kold hvid med 6000 Kelvin er den stærkeste og køligste farvetemperatur. Denne farvetemperatur er velegnet, hvis du vil bruge indbygningsspots som arbejdsbelysning, hvor et godt udsyn er meget vigtigt. De mindste detaljer vil blive belyst, og det gør koldt lys meget funktionelt. Samtidig er et koldt lys slet ikke hyggeligt. Derfor også navnet. Lyset er dog meget funktionelt og kan for eksempel bruges i arbejdsrum, hvor det er vigtigt at være opmærksom på detaljer.

16 millioner lysfarver med en RBG+CCT indbygningsspot

Det er muligt at indstille på alle farver. Lysfarvernes intensitet kan også sættes højere eller lavere, så du kan skabe flere effekter per lysfarve. På grund af belysningsvinklen på 25 grader har en RBG+CCT-spot en målrettet lysstråle, som kan belyse et objekt. Ved at lege med lysfarverne kan du altså belyse et objekt både subtilt og kraftigt.

Watt-tal RBG+CCT LED indbygningsspot

RBG+CCT indbygningsspot med et mål på 135mm har en styrke på 9 Watt. Lumen-tallet, som denne spot afgiver, er 700 Lumen. Indbygningsspottens watt-antal svarer til energiforbruget. Lysstyrken, eller lysudbyttet, angives i et Lumen-tal.

 

Vil du gerne modtage råd og vejledning for at vælge den rette LED indbygningsspot? Eller har du andre spørgsmål? Du kan altid kontakte vores kundeservice WhatsApp, chat, e-mail og telefon.

 

Specifikationer

EAN Code
8719925008856
SKU
DOWN-TILT-FUT062

Anmeldelser

Specifikationer

EAN Code
8719925008856
SKU
DOWN-TILT-FUT062

LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062

0 Anmeldelser

Review MiBoxer/Mi-Light LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar | FUT062

LED Indbygningsspot RGB+CCT Ø135mm Vipbar

Abonnér på vores nyhedsbrev

Tilmeld

Opret en konto

Hvis du opretter en konto hos os, vil du hurtigere kunne gennemføre dine køb, gemme flere adresser, se og spore dine bestillinger på din konto og meget mere.

Tilmeld

test

Du har ingen varer i din varekurv

Samlet ekskl. moms:DKK 0,00
Total inkl. Moms:DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse

Sprog & Valuta