Menu
0
5 ÅRS GARANTI
30 DAGES RETURRET
FRI FRAGT VED KØB OVER 1000 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
DKK 172,00DKK 82,00
DKK 208,12DKK 99,22
Læg i varekurven
PURPL MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103
PURPL MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103
PURPL MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103

PURPL MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103

DKK 172,00DKK 82,00Eksl. Moms
DKK 172,00DKK 99,22Inkl. Moms
På lager (1443)

LED RGB-spotlightene er moderne, små LED-spotlights, der i de fleste tilfælde bruges som indbygget lys. De moderne LED RGB-spotlights er flade og har en strålevinkel på 25º grader. LED RGB-spotlightene har to stifter, og afstanden mellem de to er 10 mm. Læs mere..

1-3 dage
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 750 KR.

  • HURTIG LEVERING 1-3 DAGE

  • 30 DAGES RETURRET

  • 5 ÅRS GARANTI

Produkt beskrivelse

MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid)

LED RGB-spotlightene er moderne, små LED-spotlights, der i de fleste tilfælde bruges som indbygget lys. De moderne LED RGB-spotlights er flade og har en strålevinkel på 25º grader. LED RGB-spotlightene har to stifter, og afstanden mellem de to er 10 mm. LED RGB-spotsene er ideelle til både privat og professionelt brug. Vores LED RGB-spotlights har alle farver i farvespektret og alle temperaturer hvide (2700k-6000k). LED RGB-spotlights har et forbrug på 4 watt og er derfor meget økonomiske. Bemærk, at du har brug for en fjernbetjening til at tænde og slukke eller trådløst med din smartphone, så har du brug for et wifi-modul iBox, der er egnet til Apple og Android-systemer. Du skal bestille fjernbetjeningen eller wifi-modulet iBox separat fra LED RGB-spotlightet. I det følgende forklarer vi, hvad du skal bruge. Læs videre og bliv klogere!

Når du køber denne vare, får du:

  • 1x LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid)
  • 1x GU10 sokkel

Valgmuligheder LED RGB-spotlights

LED RGB-spotlights (RGB + CCT) kan udsende alle regnbuens farver og alle hvide farver (varm hvid, neutral hvid og kølig hvid). RGB LED-spotlights kan betjenes med en fjernbetjening eller med en smartphone. I det følgende forklarer vi, hvad du skal bruge.

LED-spotlight RGB farveskifte

LED-spotlight RGB farveskifte? Med LED RGB-spotlights kan du nemt og komfortabelt indstille alle farvetemperaturer, afhængigt af formålet eller stemning. Farveforkortelserne forklarer: RGB står for rød, grøn og blå, og CCT står for alle hvide farver (2700k til 6000k). LED RGB-spotlights kan bruges i både privat og professionelt brug. Overalt, hvor du vil skabe et moderne og professionelt udseende.

LED-spotlights RGB dæmpbar?

Er LED-spotlightene RGB dæmpbar? LED RGB-spotlights er dæmpbare i alle tilfælde og kan bruges i mange forskellige rum. For at dæmpe LED-spotlights RGB har du brug for en fjernbetjening eller en smartphone, men hvis du vælger at bruge din smartphone, har du også brug for et wifi-modul iBox til Android- og Apple-systemer.

LED-spotlight RGB i brug

De moderne LED-spotlights RGB er små og vendbare og kan derfor bruges i mange områder (både privat og professionelt). LED RGB-spotlights kan bruges som hovedbelysning eller som objektbelysning. Tænk på områder, såsom kontorer, kantiner, gange eller derhjemme, som fx stue, køkken, gang, soveværelse. Professionel, moderne belysning til ethvert rum, hvor der kræves et smukt udseende.

Bemærk! For at bruge vores RGB+CCT havespot har du brug for en RGB+CCT-fjernbetjening, -vægbetjening eller et Wi-Fi-modul. Disse dele skal bestilles separat.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så se installationsvideoen, eller kontakt vores kundeservice via WhatsApp, chat eller telefon.

Specifikationer

EAN Code
8719925001338
SKU
SPOT-FUT103

Anmeldelser

Specifikationer

EAN Code
8719925001338
SKU
SPOT-FUT103

MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103

Anmeldelse
HaraldSendt på 26 November 2020 at 11:57

Spot giver flot lys og er let at kontrollere i farve og lysstyrke.

Review PURPL MILIGHT LED-spotlight RGB + CCT (rød, grøn, blå + hvid) | FUT103

LED RGB-spotlightene er moderne, små LED-spotlights, der i de fleste tilfælde bruges som indbygget..

Abonnér på vores nyhedsbrev

Tilmeld

Opret en konto

Hvis du opretter en konto hos os, vil du hurtigere kunne gennemføre dine køb, gemme flere adresser, se og spore dine bestillinger på din konto og meget mere.

Tilmeld

test

Du har ingen varer i din varekurv

Samlet ekskl. moms:DKK 0,00
Total inkl. Moms:DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse

Sprog & Valuta